Semester på Kreta

Min sambo, bonusdotter och undertecknad åkte för några veckor sedan iväg på semester på Kreta, Grekland. Det blev en underbar vecka med sol, värme och god mat. Vi ville njuta av solen och värmen och samla energi inför våren och sommaren.

Familjeporträtt, porträtt, husdjur och företag!

Det “pratas på byn” om att jag är på väg till Umeå. Det stämmer men jag kommer att vara i Åsele över sommaren och efter det till och från. Så jag kommer att fortsätta att fotografera i och kring Åsele och Umeå och jag finns tillgänglig för uppdrag!

Familjeporträtt, porträtt, husdjur och företag! Hör av er så hjälper jag er med de bilder ni behöver!

Vårkänslor

Idag skinner solen, himlen är blå. En lite lätt vindpust då och då. Men det känns som att våren är på gång!

Jag fotograferade Lavskrikan en dag med samma förhållanden vid sjön Sängsjön. En lite vindpust rufsade till fjädrarna precis när jag tog bilden.

Rätt förhållanden

Motivet är rötterna från ett träd som fallit ned i Sängsjön.

Den här bilden tog mig många år att göra! Jag har fotograferat här många gånger men det har aldrig varit rätt förhållanden.

Antingen för mycket snö eller dimma. Eller sol och för lite snö.

Men till slut så var förhållandena perfekta! Lagomt med snö i luften så man kan antyda sjön i bakgrunden och lagomt med snö runt rötterna!

Stilla junikväll

En lugn och stilla junikväll. Gjorden detta panorama en junikväll för 10 år sedan!

Jag älskar att bläddra igenom mitt bildarkiv och hitta gamla favoriter! Vissa bilder minns jag exakt var jag stod och hur myggen surrade och stack.

Bilder är gjord vid Stamsjön, Åsele.

Tännforsen

20160805_are_0214

2016 hade jag tänkt att springa Fjällmaraton i Åre. Men pga en skada så blev det ingen start för mig. Men vi åkte ändå ned till Åre då vi hade boende.

Vi besökte Tännforsen som är Sveriges stora fall och en mäktigt syn!